Hlavní obsah

Muž se zbraní se pohádal u vjezdu do polikliniky v Praze. Zasahovali policisté se samopaly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté se samopaly zasahovali v pondělí odpoledne na poliklinice v Praze 5. Nacházel se tam muž s revolverem, který měl konflikt s ostrahou. Byl zadržen. Nikdo nebyl při incidentu zraněn, policie kliniku evakuovala.

Zadržený muž, který měl zbraňVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policejní hlídky spěchaly do ulice Kartouzská po jedné hodině odpoledne. Klinika se momentálně rekonstruuje a pohyb po ní je omezen.

„Muž měl při vjezdu do areálu slovní rozepři s členem ostrahy, který ho upozorňoval, že s velkým autem do areálu nemůže. Řidič mu měl následně ukázat zbraň i nůž a odjet,“ řekla Novinkám mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Muž pokračoval do budovy kliniky, kde byl následně zadržen policisty se samopaly. Zda je zbraň plynová, nebo s ostrými náboji, mluvčí zatím nevěděla.

Foto: Aktu.cz

Zadržený muž, který měl zbraň

Střelbou a smrtelným poraněním skončil v sobotu zásah policie na Novodvorské, kde zřejmě psychicky narušený muž bezdůvodně pobodal dvě ženy. Policejní hlídka ho postřelila, muž na následky zemřel. Případem se zabývá GIBS.

Policisté v Praze zastřelili muže, který pobodal dvě ženy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám