Hlavní obsah

Muž se v Přerově převlékl za ženu, před skutečnými ženami se pak obnažoval

Právo, Miloslav Hradil
Přerov

V ženských šatech se promenádoval v neděli večer v Přerově dvaačtyřicetiletý muž. Když se před ním objevila skutečná žena, obnažil se před ní a onanoval. Po krátké honičce se jej podařilo zadržet přivolaným městským strážníkům.

Foto: Petr Nový, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Těsně před desátou hodinou večerní upozornila žena prostřednictvím linky 156 na muže, který se pohyboval v ženských šatech v dvorním traktu a pronásledoval procházející ženy, před kterými se pak obnažoval a onanoval,“ řekl Právu v pondělí zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Svědkyně navíc podle něj strážníkům prozradila, že se chlípník ukrývá v jednom z křoví. „Když přijela na místo motohlídka, skutečně zpozorovala muže převlečeného za ženu s kabelkou přes rameno, který se po spatření strážníků dal na útěk. Na zákonné výzvy nereagoval, a proto se strážníci vydali do jeho pronásledování, které po sto metrech skončilo zadržením uprchlíka,“ uvedl Komínek.

Po zadržení muže se podle něj přihlásila další svědkyně, před kterou se odhaloval a masturboval. Pro podezření ze spáchání trestného činu byl případ i s pachatelem předán republikové policii.

„Městská policie děkuje svědkyním za duchapřítomné oznámení, kterým přispěly k zadržení tohoto pachatele,“ dodal Komínek.

Hrozí mu dva roky                                                                                                  

Podle přerovské policejní mluvčí Miluše Zajícové byl muž umístěn do policejní cely. Je podezřelý z trestného činu výtržnictví, za který mu hrozí až dva roky vězení.

Policie podle Zajícové prověřuje, zda nedělní případ nesouvisí s dalšími, které se ve městě staly v prosinci a lednu. Exhibicionista se tu na různých místech ve městě obnažoval a s pohlavním údem v ruce obtěžoval zdejší ženy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám