Hlavní obsah

Muž se utopil na jezu, chtěl pomoci dívkám vytáhnout kruh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Snaha o vyproštění záchranného kruhu z řeky se stala ve středu osudná muži, který se utopil na jezu v Českých Budějovicích. Hasičům se podařilo tělo muže najít v pátek. Jeho kamaráda převezli záchranáři do nemocnice. Muži se snažili pomoci dívkám, kterým do vody spadl nafukovací kruh.

Článek

Operační důstojník českobudějovické policie uvedl, že zatím není přesně jasné, co se u řeky vlastně stalo. Neštěstí se odehrálo na Malém jezu. Muži chtěli pravděpodobně vylovit  kruh, který tam upadl skupině děvčat. To se jim ale nepodařilo a při svém pokusu spadli do vody. Jeden z nich nepřežil.

V polovině června se pod jezem ve Strakonicích utopil osmadvacetiletý muž, když skočil do vodního víru, který jej stáhl pod hladinu. Záchranná služba ho sice oživila, zemřel ale po převozu do nemocnice.

Na jezu v Rožmberku nad Vltavou na Českokrumlovsku se začátkem června utopili dva vodáci. Převrátili se v kanoi. Tělo jednoho našli hasiči téhož dne večer, druhého nalezli až druhý den, přibližně pět kilometrů pod jezem.

Reklama

Výběr článků

Načítám