Hlavní obsah

Muž propadl na narozeninové oslavě na Chebsku skleněnou střechou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bodné a řezné poranění na hrudníku, břiše a rukách utrpěl v sobotu v hotelu ve Velké Hleďsebi u Mariánských Lázní 26letý Ukrajinec, který byl následně letecky transportován do nemocnice v Plzni. Zranil se poté, co při narozeninových oslavách propadl skleněnou střechou.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„V sobotu došlo krátce po 22. hodině v jednom z hotelů na Chebsku, kde probíhala narozeninová oslava, z dosud nezjištěných příčin k poranění 26letého cizince,“ uvedl v pondělí mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

Podle informací Práva se mladík při oslavách propadl skleněnou střechou v hotelovém areálu.

Vykolejená lokomotiva zastavila hlavní trať na Chebsku

Krimi

„Na místě jsme nalezli muže, který měl bodné poranění na zadní straně hrudníku, na břichu a několik bodnořezných ran na končetinách,“ uvedl mluvčí karlovarské záchranky Radek Hes.

„Muž, který byl pod vlivem alkoholu, byl se svým zraněním letecky transportován do nemocnice v Plzni,“ pokračoval policejní mluvčí.

„Prvotním šetřením na místě události bylo předběžně vyloučeno cizí zavinění. Policisté se v současné době případem usilovně zabývají,“ uzavřel Kopřiva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám