Hlavní obsah

Muž pořezal manželku a chtěl zabít tchýni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Pravděpodobně dlouhodobé rodinné spory vyvrcholily koncem minulého týdne pokusem o vraždu v Krnově na Bruntálsku. Sedmatřicetiletý muž nejprve nožem zranil svou o sedm let mladší manželku, pak se pokusil zabít její matku. Muž byl zadržen na místě čině činu a nyní je ve vazbě. Hrozí mu deset až 15 let vězení.

Článek

Násilník podle kriminalistů nejprve v rodinném domku napadl svou manželku. Bil ji pěstmi a vyhrožoval jí smrtí. Ženě se podařilo schovat v pokoji, kam za ní manžel přišel s nožem v ruce.

"Způsobil jí několik drobných řezných ran na ruce a břiše. Napadené se ale podařilo nůž útočníkovi vytrhnout. Ten si ale do kuchyně zašel pro další," popsala incident mluvčí severomoravské policie.

Do bytu pak vešla jeho tchýně, kterou několikrát bodl do břicha. Ženu museli lékaři okamžitě operovat. Útočníka kriminalisté obvinili z ublížení na zdraví a pokusu o vraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám