Hlavní obsah

Muž podezřelý z vraždy ženy na Děčínsku skončil ve vazbě. Za stejný čin už byl trestán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děčín

Ve vazbě v úterý skončil muž podezřelý z vraždy devětačtyřicetileté ženy, jejíž tělo se našlo minulý týden na Děčínsku. Důvody pro vzetí do vazby jsou, že by mohl uprchnout, skrývat se nebo pokračovat v trestné činnosti, uvedla mluvčí děčínského okresního soudu Martina Syrůčková.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Čtyřicetiletému muži hrozí v případě uznání viny odnětí svobody na 15 až 25 let nebo výjimečný trest, uvedla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Policie zadržela podezřelého ze smrti ženy na Děčínsku. Její tělo našli ohořelé

Krimi

Ohořelé tělo oběti se našlo minulý týden v lesním porostu na Děčínsku. „V pátek v dopoledních hodinách na linku 158 náhodný kolemjdoucí oznámil, že viděl požár v lese a následně v blízkosti skládky objevil ohořelé tělo ženy," uvedla mluvčí.

Na místo vyjeli krajští kriminalisté, do vyšetřování se jich zapojilo bezmála 30, povolán byl psovod se psem speciálně vycvičeným na vyhledávání akcelerantů hoření. Desítky policistů prohledaly širší okolí.

Plameny pohltily autobus na Děčínsku. Zbyl z něj jen ohořelý vrak

Krimi

Totožnost ženy zjistili policisté po několika hodinách. „Jednalo se o devětačtyřicetiletou ženu, která bydlela v okolí, zjištění jejího jména bylo pro kriminalisty zásadní pro další postup," uvedla mluvčí. Poté zadrželi vyšetřovatelé podezřelého, kterého obvinili z vraždy. Motiv činu policie opět nesdělila.

Muž byl v minulosti za pokus vraždy již odsouzen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám