Hlavní obsah

Muž onanoval v pražské tramvaji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté již znají totožnost muže, který onanoval před cestující v tramvaji číslo 9. Ženě se podařilo muže vyfotit a snímky předala policii. Po jejich zveřejnění se podezřelý sám přihlásil na služebně.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

„Podezřelý muž se poznal v médiích a přišel se sám přihlásit na policejní služebnu v průběhu neděle. Policisté ho k celé události následně vyslechli,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Policie případ popsala v pátek: „Před dvaatřicetiletou ženou si znenadání rozepnul poklopec neznámý muž, který seděl naproti, vytáhl penis a začal před ní onanovat. Celá událost trvala od zastávky Poštovka až do zastávky Hlušičkova v Praze 5,“ informoval Rybanský s tím, že muž poté vystoupil a odešel neznámo kam.

Tramvaj tento úsek pěti zastávek ujede asi za šest minut, poškozená tak měla dostatek času muže při činu vyfotografovat. Fotografie byly následně staženy, protože pominul důvod k jejich zveřejnění.

Policisté nyní případ prověřují pro trestný čin výtržnictví. Kdy k události došlo, policie neupřesnila.

Muž osahával v pražské tramvaji 14letou dívku. Policie hledá svědka

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám