Hlavní obsah

Muž obtěžoval dítě na koupališti ve Vsetíně, oznámení řeší policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Vsetínská policie prověřuje oznámení, podle kterého muž obtěžoval nezletilé dítě na koupališti ve Vsetíně. Podrobnosti k případu kriminalisté nesdělili. Radnice kvůli incidentu zpřísnila v areálu pravidla, například lze podezřelé lidi vykázat na celou sezonu.

Foto: Profimedia.cz

Vsetínské koupaliště

Článek

Incident se stal v úterý v podvečer. „V současné době se jím zabývají vsetínští kriminalisté. Vzhledem k věku dotčených osob ale není možné sdělit bližší informace," řekl mluvčí policie Petr Jaroš.

Mluvčí reagoval na informace, se kterými ve čtvrtek přišel v tiskovém prohlášení starosta Vsetína Jiří Růžička (KDU-ČSL). „Situaci okamžitě řešila přivolaná městská i státní policie, pachatele se podařilo ztotožnit a situaci zvládnout," citovala ČTK starostu.

Město se podle šéfa radnice potýká každoročně s návštěvníky koupaliště, kteří nedodržují provozní řád, rozšířil se proto dohled nad místem včetně většího zapojení hlídek městské policie. Situace se podle Růžičky díky tomu zlepšila až do úterního incidentu.

Zvrhlík v Praze obtěžoval osmiletou dívku. Utekla domů

Krimi

Město se společností Vsetínská sportovní proto přišlo s dalším zpřísněním pravidel – od čtvrtka lze od bazénu vykázat návštěvníky, kteří porušují řád, až na celou sezonu.

„Dalším opatřením je to, že na koupaliště nemohou vstoupit děti do 13 let bez dozoru dospělé osoby,” dodal starosta.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám