Hlavní obsah

Muž napomenul hlučnou skupinu lidí v brněnské tramvaji, zbili ho do krve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Neudělal nic jiného, než že napomenul hlučnou skupinu lidí, kteří si v tramvaji jedoucí směrem z brněnských Bohunic pouštěli hlasitou hudbu. Místo toho, aby se členové skupiny ztišili, neváhali v přesile padesátníka, který se vůči jejich chování ohradil, napadnout a do krve ho zbít. Trojice útočníků nakonec skončila v rukou strážníků.

Zadržení agresorů z tramvajeVideo: MP Brno

 
Článek

K incidentu došlo v sobotu večer. Skupinka asi osmi lidí nedbala a rušila svým chováním ostatní cestující, proti čemuž se ohradil padesátiletý muž. Tři muži z party se mu pak rozhodli pěstmi vysvětlit, že si hodlají dělat, co budou chtít. Nejprve ho měli napadnout přímo ve voze, proto se muž přesunul na jiné místo v tramvaji.

„Jenomže agresoři ho údajně na zastávce Osová násilně vyvlekli z vozu a zbili. V tu chvíli se již o incidentu dozvědělo i operační středisko městské policie. Navzdory časovému odstupu se strážníkům podařilo tři podezřelé ve věku 21, 24 a 39 let vypátrat ve Vojtově ulici,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Napadený skončil s krvavou podlitinou na hlavě a stěžoval si na bolest hlavy, úst a na nevolnost. K tomu měl roztrhané i triko a kalhoty. Trojici agresorů předali strážníci republikovým státním policistům jako podezřelé z trestného činu.

Incident u přehrady v Brně: Dva muže, kteří Ukrajince napadli, potrestal soud za výtržnictví

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám