Hlavní obsah

Muž na Jesenicku se zřítil z balkonu a propíchl si nohu, pomoc přišla až druhý den

Jeseník

Řadu hodin čekal na pomoc vážně zraněný 42letý muž na Jesenicku, který se zřítil z balkonu svého rodinného domu. „Při pádu se mu navíc zapíchl utržený trámek do stehna. Neštěstí se stalo v pondělí večer, muže našli až druhý den ráno kolegové, když nepřišel do práce,“ informoval ve středu krajský policejní mluvčí Libor Hejtman. Do nemocnice jej záchranáři přepravili letecky.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž podle policistů v pondělí večer sám doma popíjel alkoholické nápoje. „V jednom okamžiku se opřel o zábradlí na balkoně domu, které se s ním prolomilo, a on spadl z třímetrové výšky na zahradu. Přitom se mu trámek ze zábradlí zapíchl do stehna levé nohy a muž zůstal nehybně ležet," popsal policejní mluvčí.

Zraněného muže zachránila až všímavost jeho kolegů, kteří jej začali druhý den hledat. „Když se druhý den neobjevil v práci a nezvedal telefon, rozhodli se ho dva jeho spolupracovníci ráno doma navštívit. Kolegu našli zraněného ležet pod balkonem a ihned přivolali zdravotníky,“ doplnil policejní mluvčí.

Nočním Zlínem se ozývalo volání o pomoc. Mladá žena vypadla z balkonu

Krimi

Podle mluvčí krajské záchranné služby Lucie Mikiskové muž spadl ze zhruba čtyřmetrové výšky.

„Při pádu si navíc zapíchl laťku do stehna. Nebyla tam velká ztráta krve, muž ale utrpěl úraz páteře a měl necitlivou dolní končetinu,“ řekla ve středu mluvčí záchranářů. Vrtulník zraněného muže přepravil na traumacentrum olomoucké fakultní nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám