Hlavní obsah

Muž na benzínové koloběžce se srazil v Praze se sanitkou, skončil v nemocnici

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Srážku sanitky záchranné služby a benzínové koloběžky vyšetřují pražští policisté. Řidič koloběžky skončil v nemocnici s úrazem hlavy, nikdo další se při nehodě nezranil. Sanitka žádného pacienta nepřevážela.

BEZ KOMENTÁŘE: Srážka sanitky a benzínové koloběžky v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v pondělí v Prosecké ulici kolem 13. hodiny. Podle prvotních informací se měla srazit motorka se sanitkou, později se ukázalo, že to byla benzínová koloběžka.

U Pražského hradu se srazilo BMW s elektromobilem

Krimi

Mluvčí policie Jan Rybanský uvedl, že řidič, který se se sanitkou srazil, měl v minulosti úřední zákaz řízení motorových vozidel, nyní již ale měl platný řidičák. Pozitivní ale byl jeho test na drogy. „Policie asistovala u jeho převozu na vyšetření,“ sdělil mluvčí.

Řidiče autobusu v Praze zradilo zdraví, naboural auta, stromy a zastavil ho sloup

Krimi

Podle záchranářů se jednalo o 37letého muže, který jel na benzínové koloběžce, zdravotníci ho přepravili s úrazem hlavy do nemocnice. Okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Reklama

Související články

V Praze bouralo luxusní závodní porsche

Pražská policie vyšetřuje nehodu luxusního sportovního porsche, které se srazilo s osobním autem. Jeden člověk se při nehodě zranil, záchranáři ho po ošetření...

Výběr článků

Načítám