Hlavní obsah

Muž mával na zastávce v Ostravě maketou zbraně. Chtěl být jako policista

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravští strážníci zadrželi o víkendu pětadvacetiletého muže, který vystrašil cestující na zastávce tramvaje, když mával maketou zbraně. Přivolané městské policii tvrdil, že si kuličkovou pistoli koupil, aby se cítil jako policista. Muže vyšetřil lékař a byl převezen do nemocnice.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Incident se stal v sobotu na zastávce tramvaje Nová Karolína v Moravské Ostravě. Městskou policii přivolala svědkyně, podle které měl muž zbraň a viditelně s ní manipuloval.

Strážníci muže zadrželi v ulici Denisova, při kontrole u něj našli plastovou atrapu kuličkové střelné zbraně.

Zlomyslné ostravské sestry otravovaly tísňovou linku, v budce se střídaly jak na orloji

Krimi

„Strážníkům sdělil, že plastovou pistoli si koupil v obchodě, protože si chtěl připadat jako policista. Dále uvedl, že na zastávce tramvaje skutečně manipuloval s touto zbraní a mířil do prostoru, protože se cítil být ohrožen,“ sdělil v neděli mluvčí strážníků Jindřich Machů.

Autoškola v Pardubicích projela na červenou, zasáhli strážníci

Krimi

Jak bude městská policie případ dále řešit, mluvčí neupřesnil. Zadržený muž podle něj jevil známky zmatenosti a přivolaný lékař rozhodl o jeho převozu do nemocnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám