Hlavní obsah

Motorkář zemřel po nárazu do svodidel. Spolujezdkyně je těžce zraněná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín
Aktualizováno

U Hodonína v pátek dopoledne havaroval motorkář do svodidel, na místě zemřel. Žena, která jela s ním na motorce, je vážně zraněná. Silnice je v místě zavřená. Policie nehodu vyšetřuje.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 10:15 na silnici 55 na hrázi mezi rybníky u Hodonína na výjezdu z města na Břeclav. Podle prvotních informací řídil muž, žena byla spolujezdkyní.

Osmnáctiletý řidič narazil do odstaveného kamionu, na místě zemřel

Krimi

Motorka skončila ve svodidlech. „Nehodu vyšetřujeme, zjišťujeme příčinu," uvedl mluvčí policie David Chaloupka. Mohlo jít o chybu řidiče, zdravotní indispozici či technickou závadu.

Zpitý cyklista se o kolo už jen opíral, přejít silnici v Hradci ani tak nezvládl

Krimi

„Muž zemřel ještě před naším příjezdem. Žena utrpěla mnohočetné vážné zranění," uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Doplnila, že záchranáři pacientku převezli do Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích.

Silnice je v místě zavřená, objízdná trasa vede obousměrně přes Lužice po Velkomoravské ulici.

Mrtvý motorkář na Karlovarsku

Další motorkář zemřel v pátek u Valče na Karlovarsku. Nehoda se stala před 11:30 v úseku mezi Valčí a Novou Vsí.

Příčiny a podrobnosti nehody bude policie teprve zjišťovat, uvedla mluvčí policie Eva Valtová. Silnice III/194 je kvůli vyšetřování nehody v obou směrech dočasně uzavřená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám