Hlavní obsah

Motorkář na Novojičínsku narazil do traktoru sekajícího trávu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke srážce traktoru s motorkářem došlo v sobotu kolem poledne u Bravantic na Novojičínsku. Zatímco traktorista vyvázl ze střetu bez zranění, zraněného motorkáře přepravili záchranáři letecky do nemocnice.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Motorkář narazil do traktoru.

Článek

„Pár minut po 12. hodině mezi Bravanticemi a Klimkovicemi osmačtyřicetiletý motocyklista z dosud nezjištěných příčin narazil do traktoru, který sekal trávu podél silnice,“ popsala policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Dodala, že orientační test na alkohol u motorkáře byl negativní. „Při nárazu se zranil motocyklista, o kterého se následně postarali přivolaní záchranáři,“ připojila.

Motorkář srazil na Plzeňsku 12letého chlapce, z místa ujel

Krimi

Na místě nehody zasahovali také hasiči. „Zajistili traktor i motocykl proti požáru, poskytli motorkáři předlékařskou pomoc, asistovali záchranářům při ošetřování a zajistili místo pro přistání vrtulníku,“ sdělil zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Lukáš Popp s tím, že při nehodě naštěstí nedošlo ani u jednoho stroje k úniku provozních kapalin.

Po ukončení záchranných prací a vyšetření dopravní nehody policií naložili hasiči havarovaný motocykl na vozidlo odtahové služby a uklidili komunikaci, aby na ní mohl být obnoven plynulý provoz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám