Hlavní obsah

Motorkář na Náchodsku frajeřil před policií na zadním kole. Spadl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jízda na zadních se nezdařila 34letému motorkáři, který minulý týden ujížděl na Náchodsku. Po pádu z motorky se snažil ještě utéct, ale marně.

Před hlídkou se postavil na zadní.Video: Policie ČR

 
Článek

Motorkář projel kolem hlídky v Náchodě v noci na čtvrtek vysokou rychlostí a ujížděl směrem na Českou Skalici. Na signály k zastavení nereagoval.

„Řidič během své ,rychlé‘ jízdy přejel vodorovnou čáru, předjížděl ostatní účastníky silničního provozu v místech, kde je to zakázáno, a překračoval nejvyšší dovolenou rychlost, když obcí ujížděl i 170 km/h,“ uvedla mluvčí policie Šárka Pižlová.

Při odbočování na Vlčkovice v Podkrkonoší po krátké jízdě po zadním kole havaroval. Bleskově vstal a pokusil se utéct. Po zadržení odmítl test na drogy i alkohol. Následně hlídka zjistila, že má zákaz řízení do dubna 2025.

Policie u Prahy pronásledovala zfetovaného motorkáře, pak do něj narazila

Krimi

Muž je podezřelý ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, za což mu hrozí dvouletý pobyt ve vězení, zákaz řízení nebo peněžitý trest.

Reklama

Výběr článků

Načítám