Hlavní obsah

Motorkář bez helmy se po dvou nárazech zastavil o auto, v nemocnici zemřel

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vamberk

Tragické následky měla čtvrteční nehoda 44letého motorkáře na Rychnovsku. Muž na terénním stroji havaroval ve Vamberku, kde po nezvládnuté zatáčce vrazil do plotu, světelného sloupu a pak do zaparkovaného auta. Zdravotníci ho přepravili vrtulníkem do nemocnice, kde po několika hodinách těžkým zraněním podlehl. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda motorkáře na Rychnovsku

Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek kolem 17:00 na silnici v obci Merklovice, které jsou částí Vamberku.

Motorkář na stroji značky KTM 690 projížděl levotočivou zatáčkou, podle policejních vyšetřovatelů ale jel zřejmě příliš rychle, takže vyletěl mimo vozovku.

Při srážce auta s dodávkou boural také motorkář, nehodu nepřežil

Krimi

„Narazil do sloupku oplocení rodinného domu, pak do sloupu veřejného osvětlení, a nakonec do zaparkovaného vozidla značky Audi A6,” sdělila v pátek mluvčí policie Iva Kormošová.

Těžce zraněného muže zdravotníci přepravili letecky do nemocnice, po několika hodinách ale podle mluvčí zemřel.

Policie zveřejnila video s motorkářem, který ujížděl v protisměru a stálo ho to život

Krimi

„Nikdo jiný zraněn nebyl. U zemřelého muže byl kvůli zjištění návykových látek nařízen odběr krve. Technickou závadu jako příčinu nehody policisté na místě nezjistili. Motorkář neměl za jízdy nasazenu ochrannou přilbu," dodala mluvčí. Škodu vyšetřovatelé odhadli na motorce na 30 tisíc korun a na autě 10 tisíc. Přesnou příčinu nehody policie dál vyšetřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám