Hlavní obsah

Mladý motorkář nepřežil na Uherskohradišťsku náraz do stromu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky skončila v sobotu nehoda dvacetiletého motorkáře na Uherskohradišťsku. Narazil do stromu a utrpěl zranění, kterým podlehl. Právo o tom informovala policejní mluvčí Lenka Javorková.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

K nehodě podle ní došlo kolem půl dvanácté dopoledne došlo mezi obcemi Traplice a Jalubí.

„Dvacetiletý řidič na motocyklu Suzuki při jízdě ve směru od Traplic na Jalubí nezvládl v zatáčce řízení motocyklu, přejel do protisměru a havaroval mimo vozovku, kde narazil do stromu. Při nehodě utrpěl smrtelné zranění,“ uvedla mluvčí.

Nejvýše položené muzeum motocyklů zničil požár

AutoMoto

Okolnosti havárie jsou podle ní předmětem šetření, stejně jako i případné ovlivnění řidiče alkoholem či jinou návykovou látkou. Letos se jedná o prvního usmrceného motorkáře ve Zlínském kraji.

„Pěkné počasí v těchto dnech už vylákalo po zimním období na cesty první motorkáře. S ohledem na tuto tragickou nehodu apelujeme na řidiče motocyklů, aby byli na cestách maximálně opatrní, protože patří mezi jedny z nejzranitelnější účastníky silničního provozu,“ doplnila Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám