Hlavní obsah

Motorka nedostala přednost od auta na Hodonínsku. Dva zranění, zasahoval vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrov

Policie s hasiči a záchrankou v neděli zasahovali u vážné nehody na Hodonínsku, kde se střetlo osobní auto s motorkou. Její řidič a spolujezdec utrpěli zranění. Policie v místě nehody řídila na hlavním tahu dopravu kyvadlově.

Vážná nehoda na HodonínskuVideo: Policie ČR

 
Článek

O nehodě policie informovala na Twitteru. Osobní auto s motorkou se měly střetnout na křižovatce. „Zranění utrpěl motocyklista i jeho spolujezdec,“ zmínila policie.

Mluvčí záchranářů Michaela Bothová upřesnila, že na motorce seděla za šoférem žena, kterou záchranka transportovala vrtulníkem na urgentní příjem do nemocnice v Brně s těžkým poraněním. Muž vyvázl s lehkými zraněními.

Okolnosti nehody prověřuje policie, podle prvotních poznatků bylo za srážkou zřejmě nedání přednosti v jízdě. Mluvčí policie Petr Vala uvedl, že řidič osobního auta vjížděl na hlavní silnici, přestože po ní jela dvojice na motorce.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda na Hodonínsku

„Když vjel na hlavní silnici, došlo k částečnému kontaktu s motorkou,“ citovala mluvčího ČTK.

Hlavní tah spojující tři kraje byl v místě nehody průjezdný několik desítek minut kyvadlově, po odstranění následků střetu se provoz obnovil.

Dva řidiči BMW si spletli Brno s akční hrou. Kamera zachytila, jak drsně srazili motorkáře

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám