Hlavní obsah

Motocyklista v Praze ujížděl policii, vjel do ohrady pro koně

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policistům z pražské Pohotovostní motorizované jednotky ujížděl v sobotu odpoledne v Šeberově motorkář. Honička skončila v koňské ohradě, do které motorkář zajel.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář v Praze ujížděl policii, zajel do koňské ohradyVideo: Novinky

 
Článek

Policisté si krátce po 15. hodině všimli motorkáře, který je předjížděl na stroji s registrační značkou vyrobenou z papíru.

"Hlídka se pokusila motocykl zastavit, avšak jeho řidič na tyto výzvy nereagoval a začal ujíždět," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Zběsilá jízda motorkáře skončila až poblíž ulice K Vrbičkám. Tam zajel nejprve do areálu místní jízdárny a nakonec vjel do ohrady, ve které právě cválal kůň. Poté, co motocykl objel ohradu dokola, ho zablokovali svým vozem policisté.

"Proti motorkáři policisté užili donucovacích prostředků. V současné době je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Dalšími okolnostmi tohoto případu se policisté nadále zabývají," doplnil mluvčí.

Motorkář má mít vysloven zákaz řízení, a to do roku 2017. Zároveň s tím budou policisté zjišťovat, na jakém motocyklu přesně ujížděl, jelikož má motorka registrační značku vyrobenou z papíru.

Honička se obešla bez zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám