Hlavní obsah

Mladý řidič superbu nepřežil náraz do stromu na Prostějovsku

Olšany u Prostějova

Dvacetiletý řidič osobního auta v úterý časně ráno zemřel po nehodě svého vozu nedaleko Prostějova. Auto narazilo do stromu, informoval mluvčí policie Libor Hejtman. Okolnosti nehody policie stále vyšetřuje.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Tragická nehoda se stala kolem 5:00 hodin v úseku mezi obcemi Olšany u Prostějova a Držovice.

„Přivolaní policisté ve vozidle nalezli muže bez známek života. Podle prvotního zjištění dvacetiletý řidič jel s vozidlem Škoda Superb od obce Držovice a z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Bohužel při nehodě utrpěl zranění neslučitelné se životem," uvedl policejní mluvčí.

Seniorku na Písecku náraz do stromu katapultoval z auta. Na místě zemřela

Krimi

Auto náraz úplně zdemoloval, řidiči nebylo pomoci. Hasiči na místě společně s policisty vyloučili přítomnost dalších spolucestujících.

V Olomouckém kraji šlo letos o třetí smrtelnou nehodu, první dvě se staly v lednu. První tragická nehoda se stala na začátku ledna, když při srážce dvou osobních aut u Mohelnice na Šumpersku zemřel jeden z řidičů. V polovině ledna mezi obcemi Haukovice a Dlouhá Loučka na Olomoucku zemřel řidič rovněž po nárazu vozu do stromu.

Na Opavsku zemřel řidič po nárazu do stromu

Krimi

Loni v Olomouckém kraji zemřelo 42 lidí. Proti předchozímu roku to bylo o 19 obětí více, v celostátním srovnání jde o nejvyšší nárůst.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám