Hlavní obsah

Mladý řidič na Kolínsku předjížděl a narazil do protijedoucího auta. Nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacetiletý řidič zemřel ve středu při nehodě dvou aut na Kolínsku. Podle policie narazil při předjíždění do protijedoucího auta. Druhého šoféra převezli záchranáři se zraněními do nemocnice.

Foto: HZS Středočeského kraje, Bez zdroje

Tragická nehoda na Kolínsku

Článek

Auta se střetla na silnici I/12 u Břežan. „Na základě prvotního šetření mělo k události dojít tak, že se 20letý řidič jedoucí od Kolína na Prahu při předjíždění střetl levou přední částí svého vozidla s levou přední částí vozidla jedoucího v protisměru,“ sdělila mluvčí policie Adéla Fialová.

Po střetu zůstala auta asi 200 metrů od sebe. Motor z jednoho auta vypadl mimo vůz na silnici.

Foto: HZS Středočeského kraje, Bez zdroje

Tragická nehoda na Kolínsku

Hasiči museli vyprostit 20letého muže. Toho záchranáři resuscitovali, ale nakonec podlehl těžkým zraněním. „Kromě běžného zajištění vozidel proti vzniku požáru jedno z nich neustále kontrolovali termokamerou, neboť bylo na elektrický pohon,“ uvedli hasiči.

Druhý, 50letý řidič byl se zraněním převezen do nemocnice. Policisté zadali pitvu zemřelého muže. Silnice byla několik hodin uzavřená.

Při hromadné nehodě u Bochova se srazilo 13 aut

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám