Hlavní obsah

Mladý muž v autě ujížděl policii dvoustovkou. Pak narazil do sloupu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Nárazem auta do sloupu skončilo v pondělí krátce po půlnoci pronásledování řidiče, který v Hodoňovicích na Frýdecko-Místecku odmítl zastavit na výzvu policejní hlídky. Naopak šlápl na plyn a chtěl ujet, a to rychlostí bezmála 200 kilometrů za hodinu.

Foto: Policie ČR

Pronásledování skončilo nárazem do sloupu

Článek

Policisté za vozidlem jeli přes tři obce až do Frýdlantu nad Ostravicí, kde řidič čelně narazil do sloupu veřejného osvětlení.

Sotva narkoman přišel o řidičák, prchal před policisty sto třicítkou

Krimi

„Jízda 27letého muže byla velmi riskantní, přes obce ujížděl bez brždění rychlostí až 200 kilometrů za hodinu. Naštěstí se tato dopravní nehoda obešla bez zranění, řidič ale nehodlal být policisty zadržen, proto se dal ihned po nárazu na útěk,“ uvedla mluvčí policie Karolína Bělunková.

Muž se v Praze snažil ujet policejní hlídce. V rychlosti 80 km/h narazil do stromu

Krimi

Policisté ho po několika metrech dostihli a zadrželi. „Důvody, proč před policisty ujížděl, měl hned dva. Jednak nebyl držitelem patřičného řidičského oprávnění, navíc po podrobení se orientačnímu testu vykázal pozitivní hodnoty na ovlivnění omamnými a návykovými látkami,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám