Hlavní obsah

Mladý muž nepřežil pád z výšky v pražském Palladiu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští kriminalisté vyšetřují tragickou událost, která se stala v sobotu odpoledne v obchodním centru Palladium na náměstí Republiky. Mladý muž se tam zřítil z výšky. Podle záchranky podlehl na místě vážným zraněním.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladý muž nepřežil pád v výšky v PalladiuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté se záchrannou službou byli do Palladia v centru metropole přivoláni krátce po 17:00. „Bylo přijato oznámení o pádu muže z větší výšky,” sdělil Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský. Později se ukázalo, že muž spadl z druhého podlaží.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Mladý muž nepřežil pád z výšky v pražském Palladiu

Podle mluvčí záchranky Jany Poštové bylo již při telefonátu na tísňovou linku zřejmé, že muž je ve velmi vážném stavu. „Operátorka proto ve spolupráci s laiky na místě započala telefonickou asistovanou resuscitaci. Bohužel po příjezdu našich jednotek se ukázalo, že muž následkem pádu utrpěl poranění neslučitelná se životem a na místě zemřel,” dodala mluvčí. Věk muže neupřesnila, uvedla pouze, že se jedná o mladého muže.

Policie nyní začala okolnosti tragédie vyšetřovat.

Palladium má 11 pater, z toho pět s obchody, tři patra kanceláří a tři patra parkovacích stání, zmínila ČTK. Bývalá kasárna Jiřího z Poděbrad fungují jako obchodní centrum od roku 2007.

Reklama

Výběr článků

Načítám