Hlavní obsah

Mladíka z Klatovska stíhá policie za sex s předškolákem

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Velmi choulostivý případ vyšetřují policisté na Klatovsku. Podezřívají čtyřiadvacetiletého mladíka za sex s předškolákem. Šéf klatovské kriminálky Antonín Šmíd na dotaz Práva pouze potvrdil, že bylo zahájeno trestní stíhání pro pohlavní zneužívání. „Bližší podrobnosti s ohledem na charakter činu policie sdělovat nebude,“ dodal Šmíd.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle informací Práva měl zneužívat mladík šestiletého chlapce opakovaně, a to od loňského října. Třel mu pohlavní úd a to stejné požadoval po něm. Hrozí mu za to až osm let vězení.

Obviněný mladík údajně bydlí ve stejném domě jako rodina jeho oběti. Sousedé o něm hovoří jako o mentálně zaostalém podivínovi. „Je to spíš takový trouba, co svádí děti k různým věcem, které k jejich věku nepřísluší,“ uvedl jeden z nich.

Dodal, že nejde o člověka s agresivními sklony. Zda trpí sexuální úchylkou, ukážou až výsledky znaleckého zkoumání, které ho čeká v rámci trestního řízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám