Hlavní obsah

Mladík v Sokolově kopal na ulici expřítelkyni do hlavy. Pak jí sebral mobil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Kriminalisté zahájili trestní stíhání jednadvacetiletého místního mladíka, jenž před panelovým domem v Sokolově okradl a napadl svoji bývalou přítelkyni, které prodával pervitin. Obviněn byl z loupeže a nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle mluvčího karlovarské krajské policie Jakuba Kopřivy měl obviněný od poloviny roku 2020 nejméně ve dvaceti případech své přítelkyni pervitin poskytnout bezplatně. Jenže s ženou se rozešel a na konci letošního července se s expartnerkou dostal do sporu, když jí pervitin prodával.

„Před panelovým domem v Sokolově ji měl krátce po poledni fyzicky napadnout několika údery. Poté jí měl začít vulgárně nadávat,“ popisoval policejní mluvčí.

Motorkář se na Sokolovsku srazil s autem. Přiletěl pro něj vrtulník

Krimi

„Žena si měla ze strachu z dalšího fyzického napadení sednout na zem a muž ji měl po chvíli několikrát kopnout do oblasti hlavy, kterou si kryla rukama. Do stejného místa ji měl následně udeřit i pěstí,“ pokračoval Kopřiva.

„Po tomto útoku měla žena zůstat ležet na zemi a mladík se k ní měl nahnout a z kabelky jí odcizit mobilní telefon. Když poté mladík uviděl, že k nim běží třiapadesátiletý muž, který na něj měl z dálky křičet, aby svého jednání zanechal, tak z místa utekl,“ popisoval mluvčí.

Příliš daleko ale mladík neutekl, protože o několik ulic dále byl zadržen policejní hlídkou. „ Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby,“ uvedl Kopřiva. „V případě prokázání viny hrozí mladíkovi trest odnětí svobody až na deset let,“ doplnil.

Reklama

Výběr článků

Načítám