Hlavní obsah

Mladík se v centru Prahy snažil utrhnout policejní majáky. Kamarád ho fotil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Suvenýr v podobě policejního majáku se snažil získat mladík, který pro něj v centru Prahy vylezl na policejní auto. Utrhnout výstražná světla ze střechy policejní škodovky se mu nepodařilo. Jeho kamarád ho mezitím fotil na mobil.

Mladík vylezl v Praze na policejní autoVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál u služebny v Benediktské ulici již v listopadu. Policie o případu informovala v úterý a požádala o pomoc při pátrání.

Dvojice mladíků se začala u policejního auta fotit. Aby fotky nebyly tak nudné, rozhodl se jeden z nich se ulomit zpětné zrcátko. To se mu povedlo, ale bylo to zřejmě málo.

„Zanedlouho proto vyskočil přes kapotu motoru na střechu vozu, kde buď imitoval, nebo se přímo snažil, utrhnout majáky. Když se mu to nepovedlo, z auta seskočil a z místa i s „parťákem“ utekli neznámo kam,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Policie vyčíslila škodu na autě na 30 tisíc korun. Mladíci jsou podezřelí z trestného činu poškozování cizí věci.

„Prosíme každého, kdo mladíky na záběrech poznává, aby nám informace k totožnosti hledaných předal prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ požádal Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám