Hlavní obsah

Mladík na Novojičínsku srazil autem ženu na poli

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklý případ řeší moravskoslezská policie. Na poli za Hodslavicemi na Novojičínsku v pátek odpoledne osobní automobil srazil ženu. Skončila s vážnými zraněními v péči lékařů ostravské fakultní nemocnice, kam ji transportoval záchranářský vrtulník.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Ke sražení devětapadesátileté ženy došlo skutečně na poli. Na tísňovou linku nám byla událost nahlášena v pátek krátce před 15.30 hodin. Vzhledem k těmto skutečnostem se nejedná o dopravní nehodu,“ sdělila Právu mluvčí moravskoslezské policie Eva Michalíková.

Dodala, že policie již ví, že vůz řídil osmnáctiletý mladík. „Byla u něj provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví. Případem se intenzivně zabývají,“ doplnila policejní mluvčí.

Gang záměrně boural s luxusními auty. Z pojišťoven získal 13 milionů

Krimi

Podle záchranářů žena při nehodě utrpěla vážná poranění hrudníku, ale také má zraněnou ruku a nohu.

„Záchranáři pacientce ošetřili zraněné končetiny, zajistili ji krčním límcem a uložili do podtlakové matrace. Po podání léků a další opatřeních v rámci přednemocniční péče byla letecky transportována na urgentní příjem ostravské fakultní nemocnice,“ uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám