Hlavní obsah

Mladík kvůli čepici zbil ostrahu banky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zcela nepochopitelně se zachoval jednadvacetiletý mladík, který vyprovokoval v sobotu ráno tři členy ostrahy finančního ústavu v Praze 1. Dva muže bezdůvodně brutálně zbil a zkopal a nakonec vytáhl nůž. Ochranka jej však odzbrojila, takže se mu nepodařilo muže vážněji zranit.

Foto: Lenka Svorová

Pozvánka.

Článek

"Muž nejprve požádal pracovníka ostrahy, aby mu zavolal sanitku, že mu není dobře. Potom mu ale vzal z hlavy čepici a když si ji chtěl 65letý muž vzít zpět, fyzicky jej napadl," popsala dnes mluvčí pražské policie Eva Brožová, jak celý incident začal.

Mladík si vůbec nebral servítky a jeho brutální útok byl zcela nečekaný. Zaměstnance banky bil pěstí do hlavy a kopal do břicha. "Když přiběhli na místo další dva kolegové z ostrahy, napadl ještě druhého muže," pokračovala Brožová.

Mladík je obviněn ze dvou trestných činů

Trojici se nakonec podařilo rozzuřeného muže zneškodnit. Jeden z napadených mužů však utrpěl poranění hlavy a zlomeninu žebra. Policie cizince obvinila z ublížení na zdraví a výtržnictví a dál se případem zabývá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám