Hlavní obsah

Mladík, který ujížděl po zkouškách v autoškole, opět otestoval policisty. Tentokrát na dálnici

Brno

Policisty na Brněnsku opět zaměstnal 25letý mladík. Nejprve jim ujížděl v BMW po zkoušce v autoškole, tak mu auto zabavili. Už o dva dny později se řítil po dálnici rychlostí přes 200 km/h v mercedesu. Nyní už je ve vazbě.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička začala na dálniciVideo: Policie ČR

 
Článek

Před 14 dny policie informovala, že mladý muž přijel na zkoušku v autoškole vlastním BMW. Jakmile ji absolvoval, chtěl si úspěch zpestřit rychlou jízdou a radar v Ivančicích mu naměřil 120 km/h. Zastavit nehodlal a policisté ho několik kilometrů pronásledovali. Přítrž honičce učinil až kurník u jednoho z domů, do kterého naboural. [celá zpráva]

Jak ve čtvrtek informoval mluvčí policie Bohumil Malášek, policie na mladíka opět narazila o dva dny později. Poněvadž už neměl BMW, opatřil si mercedes, který otestoval na dálnici u Ivanovic na Hané. Překročení rychlosti s muži zákona projednávat nechtěl, a tak ujížděl po dálnici rychlostí přes 200 km/h.

„Nakonec z dálnice sjel do Prostějova, kde mnohokrát vystavil další účastníky silničního provozu velmi nebezpečným situacím. Policisté muže nakonec zadrželi, když se na křižovatce dostal do pasti mezi vozidly a musel zastavit,“ informoval Malášek.

Jakmile uviděl, že policista na něj míří svou zbraní, vzdal se a z auta vystoupil. Policisté mu napočítali několik přestupků v dopravě. Odmítl také test na alkohol i drogy. Prozatím je stíhán za porušování domovní svobody kvůli předchozí nehodě, při níž vjel na pozemek rodinného domu. Nyní je ve vazbě a policisté prověřují jeho možnou další trestnou činnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám