Hlavní obsah

Mladíci v Praze vymlátili z fotbalového fanouška klubové fetiše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Čtyři mladíky podezřelé z loupežného přepadení hledala policie v Praze. Podle vyšetřovatelů napadli fotbalového fanouška, jenž jim postupně vydal šálu, čepici a vestu s logy svého oblíbeného klubu, přičemž ho mezitím několikrát udeřili pěstmi. Mladíci se po zveřejnění výzvy přihlásili na policii.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie. Ilustrační snímek

Článek

Incident se stal již loni na konci listopadu, čtveřici podezřelých se ale dosud nepodařilo najít, policie se proto nyní obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc s pátráním.

„Krátce po půlnoci napadli dvacetiletého muže, který šel po chodníku v Milevské ulici v Praze 4. Celý incident začal jeden z mužů, který poškozeného udeřil do obličeje, strhl mu šálu z krku, a následně jej další z mužů vyzval, aby mu dal svoji čepici s logem fotbalového klubu,“ informovala v pondělí o případu mluvčí policie Eva Kropáčová.

Vystrašený mladík z obav z dalšího útoku čepici vydal, jenže tím to neskončilo.

Fanoušci Plzně uspěli s odvoláním proti trestu za uloupené šály, dva byli zproštěni viny

Krimi

„Další z útočníků ho opět udeřil do obličeje a požadoval vydání vesty v barvách fotbalového klubu, což se mu podařilo,“ zmínila mluvčí. Rozsah zranění mladíka policie neupřesnila.

Čtveřice nakonec zmizela neznámo kam, zachytily ji ale bezpečnostní kamery ve stanici metra Pankrác.

Mladíci se po zveřejnění výzvy přihlásili na policii.

Vlajka je to nejcennější, hájil se u soudu fanoušek Baníku obžalovaný z loupeže

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám