Hlavní obsah

Mladíci v Praze během dvou hodin bezdůvodně zbili tři chodce

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvojice mladíků si v centru Prahy našla zvrhlý způsob zábavy, bez důvodu fyzicky napadala náhodné kolemjdoucí. V průběhu dvou hodin zbili tři osoby. Policisté oba agresory již chytili, pátrají však po jednom poškozeném. Ve středu o tom informovala policejní mluvčí Iveta Martínková.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci se bavili násilímVideo: Policie ČR

 
Článek

První útok se odehrál kolem jedné hodiny ráno ve Francouzské ulici na Vinohradech. Jeden z útočníků bez jakéhokoliv důvodu několikrát pěstmi udeřil do obličeje náhodného kolemjdoucího.

„Poté se útočník ještě dotázal přihlížejících kamarádů, zda má poškozeného ještě nakopnout, což také s jejich morální podporou učinil. Následně z místa všichni utekli,“ uvedla Martínková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Po zhruba dvou hodinách se ten samý scénář opakoval. Mladíci maskovaní kapucí a kuklou si opět za terč útoku vybrali nic netušícího kolemjdoucího, kterého pěstmi a kopanci srazili k zemi.

„Tento atak naštěstí nebyl lhostejný svědkovi, který okolo procházel se svou partnerkou a do neférového boje se vložil. Tím na sebe strhnul veškerou pozornost maskovaného agresora, který ho, jak jinak než zezadu, napadl pěstmi a srazil na vozovku,“ sdělila mluvčí.

Napadený odešel

Ve vzájemné bitce si uštědřili několik ran a ochránce dokonce získal nad agresorem převahu. V tom okamžiku už ale na místo dorazila policejní hlídka a mladíky zadržela.

„Díky vzniklému chaosu na místě však některé osoby, mimo jiné i první napadený muž z videa, z místa odešli během příjezdu policejních hlídek,” doplnila mluvčí. Policisté tohoto poškozeného žádají, aby se dostavil na vinohradskou služebnu.

Oběma agresorům v případě odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám