Hlavní obsah

Mladíci na Nymbursku o muže zlomili hůl a pak mu dupali po hlavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nymburk

Brutální napadení 29letého muže vyšetřují nymburští policisté. Minulý týden obvinili dva mladíky, kteří o poškozeného zlomili francouzskou hůl a dupali mu na hlavu. Muž skončil s těžkým zraněním v nemocnici. Ve středu o tom informovala mluvčí policie Petra Potočná.

BEZ KOMENTÁŘE: Brutální napadení v Lysé (video je úmyslně rozostřené)Video: Policie ČR

 
Článek

Surový útok se odehrál v září v Lysé nad Labem poblíž místního klubu. Devětadvacetiletý muž procházel okolo s dívkou a skupina na ně začala pokřikovat a urážet je. Následně došlo k potyčce, při které 24letý mladík zlomil o muže svou francouzskou hůl.

„Bezprostředně následoval další útok, tentokrát ze strany jednadvacetiletého muže, který poškozeného udeřil pěstí do obličeje, v důsledku čehož muž upadl na zem. V tuto chvíli začal agresor opakovaně dupat po hlavě bezvládně ležícího muže,“ vylíčila Potočná.

Napadenému začali okamžitě poskytovat první pomoc svědci, kteří také přivolali strážníky a záchranáře s policisty. Poškozeného posléze převezla sanitka do nemocnice s vážnými poraněními.

Policisté oba útočníky obvinili minulý týden ze spáchání trestného činu výtržnictví, mladšího z agresorů pak navíc obvinili z pokusu o těžké ublížení na zdraví, kde je trestní sazba až deset let odnětí svobody. Staršího pak z pokusu o ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám