Hlavní obsah

Mladá řidička v BMW na Jičínsku zlomila strom. Vůz skončil na střeše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veliš

Zřejmě ne zcela soustředěná na cestu byla podle policie 21letá řidička vozidla značky BMW, se kterým havarovala na Jičínsku. Nejdřív sjela do příkopu, kde zlomila strom, načež se vozidlo převrátilo na střechu. Zdravotníci dívku přepravili do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Řidička BMW bourala u obce Veliš na Jičínsku.

Článek

O nehodě ze čtvrtečního rána v pátek informovala mluvčí policie Eliška Pospíšilová.

Řidička BMW se dostala do problému u obce Veliš na Jičínsku. „Zřejmě se plně nevěnovala řízení, přejela vpravo mimo komunikaci do příkopu, kde narazila do stromu a s automobilem se převrátila na střechu,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Auto při nehodě rovněž přerazilo strom.

Záchranka dívku převezla do nemocnice. Jaká utrpěla zranění, policie neupřesnila, mluvčí ale zmínila, že řidička byla řádně připoutána bezpečnostním pásem a zkouška na alkohol či drogy byla negativní.

„Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 125 tisíc korun. Řidičce byla uložena pokuta příkazem na místě ve výši 2000 korun,“ dodala Pospíšilová. Za přesně jaký přestupek řidička dostala pokutu, policie nesdělila.

Foto: Policie ČR

Auto skončilo převrácené na střeše.

BMW na Pardubicku narazilo do stromu: auto napůl, motor odletěl

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám