Hlavní obsah

Mladá řidička na Českobudějovicku nepřežila náraz ve vysoké rychlosti do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břehov

Tragicky skončila nehoda osobního auta na Českobudějovicku, kde s ním najela do stromu mladá řidička. Vůz byl vlivem nárazu zcela zdemolován, žena na místě podlehla vážným zraněním. Okolnosti nehody policie vyšetřuje, podle předběžných závěrů byla za tragédií vysoká rychlost.

Foto: Policie ČR

Následky tragické nehody na Českobudějovicku

Článek

Nehoda se v neděli krátce po 8:00 stala u obce Břehov na Českobudějovicku, informovala policie na Twitteru.

Řidička vozidla značky Škoda Octavia vyjela mimo silnici, načež narazila do stromu. „Mladá žena bohužel svá zranění nepřežila,“ sdělil mluvčí policie Jiří Matzner s tím, že žena jela ve vozidle sama. Její věk policie nesdělila.

Na místě zasahovaly dvě posádky záchranářů. „Řidička zůstala po nárazu ve voze zaklíněna. Bohužel její mnohočetná zranění byla natolik vážná, že jim podlehla ještě před příjezdem záchranářů a lékařka už pouze konstatovala smrt. Na místo byl povolán koroner,“ doplnila mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Při střetu dvou aut na Žďársku zemřela dvacetiletá řidička

Krimi

Okolnosti nehody policie dále vyšetřuje, podle prvotních poznatků měla na tragédii vliv nepřiměřená rychlost.

Dokládají to rovněž snímky z místa nehody, které policie zveřejnila a na nichž je patrné, že vozidlo skončilo po nárazu zcela zdemolované.

Žena je už druhou obětí havárií v posledních třech dnech na jihu Čech. V pátek zemřel řidič Škody Fabie po střetu s kamionem na Písecku. Celkově se jedná už o 17. oběť nehod v Jihočeském kraji v letošním roce, ukázaly statistiky.

Foto: Policie ČR

Vozidlo vrazilo do stromu na Českobudějovicku

Mladá řidička v BMW na Jičínsku zlomila strom. Vůz skončil na střeše

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám