Hlavní obsah

Mladá matka se s kojencem nevrátila do ústavu a jezdí vlakem, hledá je policie

Policie pátrá po jedenáctiměsíční holčičce, která je podle všeho v doprovodu své sedmnáctileté matky neznámo kde. Dívka se s dítětem nevrátila z víkendové vycházky v Chomutově zpět do výchovného ústavu v Černovicích na Pelhřimovsku.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Podle informací policie se dívka zřejmě pohybuje v Ústeckém kraji, a to zejména vlakem. Policie prosí veřejnost o případná svědectví a informace k dvojici.

Mladistvá Adéla Šrámková podle informací z policejní databáze pochází z Kladna a má nařízenou ústavní výchovu. Policie ji hledá od konce května, kdy se nevrátila z víkendového pobytu v Chomutově zpět do Černovic.

„U sebe měla svoji nyní jedenáctiměsíční dceru Markétu Šrámkovou. Od pondělí 30. května, kdy odjela vlakem z Jirkova, o sobě nepodala žádnou zprávu a její pobyt není znám,” informovala ve středu policie o dosud bezvýsledném pátrání.

Manévry v lese u Prahy. Policie a hasiči vyrazili hledat 1,5leté dítě

Krimi

Podle zjištění vyšetřovatelů se naposledy pohybovala i s dcerkou právě 30. května odpoledne na hlavním vlakovém nádraží v Ústí nad Labem a okolí. Mohla by ale být i na dalších místech kraje, zejména v Krásné Lípě, Rumburku, Děčíně nebo Varnsdorfu.

„Údajně se různě přemísťují a využívají k tomu dopravu po železnici,” zmínili policisté.

„Adéla Šrámková na sobě měla mít původně modré riflové kalhoty, černé sportovní boty a krémovou bundu typu bomber. Její ani ne roční dcera, kterou tehdy vezla v černém sportovním kočárku, měla na sobě tehdy růžovou kombinézu a růžovou čepičku s motivem Mickey Mouse,” upřesnila policie.

Dívky na koloběžce srazily v Budějovicích cyklistku, hledá je policie

Krimi

Podle aktuálních informací by se ale matka s dcerou měla pohybovat bez kočárku, přičemž dítě by na sobě mohlo mít růžové body a bílé punčochy, v uších má mít holčička náušnice – bílé perličky. Matka by mohla mít šedé tričko, černé legíny a bíločerné pantofle.

„U sebe by měla mít také černou kabelku,” dodali policisté s tím, že veškeré informace přijmou na lince 158.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám