Hlavní obsah

Policie hledá psa, který v kempu pokousal tříleté dítě. Bylo jich tam na 50

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Středočeští policisté zatím nenašli zvíře, které v neděli zranilo tříletou dívku v kempu u Sázavy na Benešovsku, ani jeho majitele. Dítě v kempu pokousal pes. Jenže se tam konala výstava psů a na místě jich bylo kolem 50.

Kemp, kde pes pokousal dítěVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Policisté pátrají jak po majiteli psa, tak hlavně po konkrétním psovi, protože v kempu probíhala výstava psů, kde jich bylo asi 50. Vyšetřování a výslechy svědků budou probíhat delší dobu,“ řekla Novinkám mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Původní údaj 150 psů policie odpoledne opravila na přibližně 50.

Pes pokousal tříleté dítě v kempu na Benešovsku

Krimi

Podle ní šlo o výstavu pasteveckých psů. Policisté na místě některé svědky již vyslechli, ale není v jejich silách vše zvládnout za jediný den. Kamerové záznamy jim nepomohou, žádné z kempu nebyly.

Podle mluvčí je tříletá dívka v nemocnici mimo ohrožení života. Utrpěla středně těžké zranění. Policisté případ vyšetřují jako trestný čin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

Záchranáři v neděli uvedli, že pro dívku přiletěl vrtulník záchranné služby. S poraněním hlavy ji převezl do nemocnice v pražském Motole.

Foto: Aktu.cz

Pes v kempu pokousal tříletou dívku

Reklama

Výběr článků

Načítám