Hlavní obsah

Místo placení vytáhl na prodavačku paralyzér a s lupem odjel na kole

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žďár nad Sázavou

S paralyzérem v ruce přepadl v úterý prodejnu potravin dosud neznámý muž ve Žďáru nad Sázavou. Odnesl si tisíce korun a pak odjel na kole. Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání.

Muž přepadl prodejnu potravinVideo: Policie ČR

 
Článek

Lupič přišel do prodejny v obci Křoví kolem sedmé hodiny ráno. Vybral si pečivo a odešel k pokladně, kde ale místo placení vytáhl elektrický paralyzér.

„Muž požadoval po prodavačce, aby otevřela pokladnu, jinak na ni paralyzérem zaútočí. Žena v obavě o svůj život pokladnu otevřela a muž sáhl do pokladny a sebral z ní papírové bankovky a kovové mince v řádu několika tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Dana Čírtková.

Po bitce na náměstí v Praze přišel muž o peněženku. Podezřelý ujel na kole

Krimi

Muž podle policie zřejmě odjel na kole, které bylo u prodejny. Prodavačka následně loupež ohlásila a policisté začali po podezřelém pátrat. Dle jejich zjištění byl muž ve věku zhruba 30-35 let, který mluvil česky bez přízvuku. Na sobě měl oblečenou mikinu červené barvy a na hlavě měl bílou čepici. Na očích měl dioptrické brýle a na obličeji roušku. Na levé ruce mezi palcem a ukazováčkem by mohl mít drobnější tetování.

Napočítám do tří, pak to zmáčknu, hrozil mladík muži v Chocni. Skončil ve vazbě

Krimi

„K jízdnímu kolu, na kterém od prodejny pravděpodobně odjel směrem k nedalekému lomu, se bližší popis nepodařilo získat,“ konstatovala Čírtková s tím, že informace o muži přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z loupeže

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám