Hlavní obsah

Míchačka zabila v Teplicích chodkyni. Řidič ujel, prý si střetu nevšiml

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Tragická nehoda se stala ve středu odpoledne v Teplicích - Trnovanech, kde nákladní auto srazilo ženu. Řidič z místa události ujel. Policie ho po několika minutách vypátrala, střetu s chodkyní si prý nevšiml. Novinkám to řekla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo krátce před 15. hodinou v ulici Skupova. Žena, kterou srazila stavební míchačka, zraněním na místě podlehla. Řidič poté s nákladním vozem z místa nehody odjel.

„Byl vypátrán v Chabařovicích na Ústecku. Podle jeho prvotní výpovědi střet se ženou nezaznamenal,“ uvedla mluvčí s tím, že okolnosti nehody vyšetřují nyní na místě policisté.

Druhá nehoda za krátkou dobu

Jde o druhou nehodu s fatálním koncem pro chodce v Ústeckém kraji během několika hodin. Tragický střet muže s osobním autem zaznamenali policisté také v úterý pozdě večer u obce Povrly na Ústecku. Devatenáctiletá řidička přehlédla chodce, který se pohyboval ve středu silnice.

„Vzhledem k tomu, že chodec byl bez jakéhokoli reflexního prvku, tak jej řidička spatřila na poslední chvíli a již střetu nedokázala zabránit. Devětatřicetiletý muž na místě nehody utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel,“ informovala ve středu policie.

Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. V současné době jsou veškeré okolnosti a příčiny dopravní nehody v šetření.

Tragická srážka auta s chodcem u Prahy. Muž byl na místě mrtvý

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám