Hlavní obsah

Medvěd se objevil ve Staré Boleslavi. Hledá ho vrtulník s termovizí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stará Boleslav
Aktualizováno

Policejní vrtulník prohledává v neděli okolí Staré Boleslavi, kde měl být v neděli dopoledne spatřen medvěd. Pomáhají také další hlídky a myslivci.

Foto: Profimedia.cz

Medvěd hnědý. Ilustrační foto

Článek

„Dostali jsme hlášení, že měl být spatřen zřejmě menší medvěd ve Staré Boleslavi v oblasti Houštky. Na místě léta policejní vrtulník a je prohledáváno okolí,“ řekl Novinkám mluvčí policie Pavel Truxa.

Před třetí hodinou odpoledne doplnil, že policisté zatím zvíře ani jeho stopy nenašli.

Varování vydalo také město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav na svém Facebooku. „Asi to opravdu nebude žádný žert. Podle oznámení Policie ČR bylo dnes kolem poledne spatřeno v Lesoparku Houštka medvědí mládě,“ uvedlo město.

U Staré Boleslavi opět viděli medvěda. Obce varují občany

Krimi

Město upozornilo občany, aby se lesoparku, kde se nachází atletický stadion, inline dráha nebo volnočasový prostor, vyhnuli.

O medvědovi informovaly naposledy obce nedaleko Staré Boleslavi v pátek. Měl být viděn mezi obcemi Čečelice a Konětopy. Starostka obce Dřísy Ivana Frajová Novinkám v pátek řekla, že informace o medvědovi pocházejí od myslivce, který ho měl spatřit a informoval policii v Kostelci nad Labem. Ta pak požádala obce, aby preventivně informaci předaly občanům.

U Staré Boleslavi se může pohybovat medvěd, tvrdí myslivci

Krimi

Informace o medvědovi zveřejnili už v polovině prosince myslivci s tím, že v lesích kolem Staré Boleslavi se může pohybovat medvěd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám