Hlavní obsah

Matka opařila půlroční děvčátko

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Rozsáhlé popáleniny utrpělo ve čtvrtek odpoledne šestiměsíční děvčátko, na které jeho matka při vaření překlopila hrnec s polévkou. Dítě je nyní hospitalizováno v ostravské fakultní nemocnici, kam jej přepravil vrtulník.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava, Národní divadlo moravskoslezské 15.6.2016.: Ze zkoušky inscenace Veselé paničky windsorské. Jan Falstaff - Jiří Sedláček.

Článek

Holčička má podle informací Práva popáleniny na 25 procentech těla a leží na centru popálenin ostravské fakultní nemocnice.

"Policie se k případu zatím nebude vyjadřovat. Podle všeho nešlo o úmyslné jednání, ale nešťastnou náhodu," uvedla mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová.

Právu se podařilo zjistit, že půlroční batole se po kuchyni pohybovalo na dětském chodítku a ve chvíli, kdy matka jednou rukou míchala vařící se polévku, narazilo do ní. Matce se nečekaným nárazem podlomily nohy a hrnec s ponořenou vařečkou se sesunul dolů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám