Hlavní obsah

Manžel vezl autem na Jihlavsku rodící ženu, policie jim udělala cestu do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký Beranov

Místo chytání rychlých řidičů cesta do porodnice. Tento nezvyklý úkol čekal na policejní hlídku na Jihlavsku, na kterou se obrátil s prosbou řidič s rodící ženou ve vozidle. Policisté pak dvojici s potomkem na cestě na svět doprovodili do jihlavské nemocnice.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

O případu v neděli informovala mluvčí policie Dana Čírtková, její kolegové v dvoučlenné hlídce v sobotu kolem 21:00 sledovali provoz na obchvatu Velkého Beranova, když u nich zastavil řidič osobního vozu.

„Vezl svoji manželku do porodnice. Muž požádal policisty o pomoc, protože nastávající maminka začínala mít akutní příznaky blížícího se porodu,“ uvedla mluvčí.

Přes operační středisko dali policisté vědět do nemocnice v nedaleké Jihlavě, kde se vzápětí připravil tým zdravotníků na porodním sále.

„Pevně věříme, že se od šťastných rodičů v dalších dnech dozvíme, kdy se miminko narodilo, protože jeho cesta na svět byla opravdu nevšední,“ dodala Čírtková.

Žena v Brně začala rodit v ranní špičce. Dostala doprovod

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám