Hlavní obsah

Manévry u Úřadu vlády kvůli podezřelé zásilce

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Před Úřadem vlády v centru Prahy bylo v úterý odpoledne rušno, na místě zasahovali policisté s hasiči. Důvodem byla podezřelá zásilka, jejíž doručení oznámili pracovníci úřadu. Podle policie nebezpečí nakonec nehrozilo, uvnitř obálky bylo drogistické zboží. Hasiči zásilku odvezli ke zničení.

BEZ KOMENTÁŘE: Zásah na Úřadě vlády kvůli podezřelému balíčkuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Zásilka se na podatelně objevila krátce před 15. hodinou. Mluvčí policie Jan Rybanský sdělil, že se případu ujala ochranná služba.

Mladík vyhrožoval mezi svátky vládě a policii terorem kvůli covidu, hrozí mu 15 let

Krimi

Přivolaní hasiči nakonec vyhodnotili, že se jednalo o neškodný předmět, který uložili do kontejneru a odvezli ke zničení.

Anonym hrozil, že vyhodí do povětří několik institucí

Krimi

Mluvčí policie uvedl, že se jednalo o obálku formátu A5. „Uvnitř bylo drogistické zboží pro běžnou osobní potřebu,“ řekl bez dalších podrobností mluvčí.

Mladík oznámil bombu v centru Ostravy, aby viděl policii v akci

Krimi

Kdo zásilku na podatelnu dal, policie nesdělila. Rovněž ale podle všeho nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o anonymní hrozbu.

Reklama

Související články

Vybuchne nemocnice, vyhrožuje anonym v mailu

Anonymní výhrůžka o výbuchu bomby v nemocnici a prostředcích hromadné dopravy přišla v pátek na adresu několika institucí v ČR. Policie přijala blíže neuvedená...

Výběr článků

Načítám