Hlavní obsah

Lupička popíchala stařenku injekční stříkačkou

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Žena z Teplic ve snaze získat peníze na drogy se nejprve pokusila vyloupit zlatnictví a později přepadla 90letou seniorku, kterou popíchala injekční stříkačkou, aby jí vyrvala kabelku s třemi stokorunami. Lupička skončila ve vazbě a hrozí jí až desetileté vězení.

Článek

V polovině září přišla žena do zlatnictví v Teplicích a nechala si ukázat plato s vystavenými řetízky. „Chvíli si je prohlížela a najednou vzala celé plato, které chtěla ukrást. Prodavačka byla pohotová a plato také chytila. Po chvíli přetahování neúspěšná zlodějka utekla z provozovny s prázdnou, šperky v hodnotě přes sto deset tisíc prodavačka zachránila,“ popsal první loupež teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Žena, která potřebovala peníze na drogy, se k hotovosti nakonec dostala o několik desítek minut později spácháním daleko závažnějšího činu.

„Za oběť si vybrala téměř 90letou ženu, se kterou se začala přetahovat o kabelku. Seniorce vyhrožovala, že když tašku nepustí, tak ji píchne injekční stříkačkou. Tu přitom držela v ruce schovanou v hadru. Seniorku nakonec skutečně dvakrát píchla do ruky a kabelky s pouhými třemi stokorunami, doklady a platební kartou se zmocnila,“ uvedl Vítek.

Reklama

Výběr článků

Načítám