Hlavní obsah

Lupiči přepadli zlatnictví ve Šternberku

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šternberk

Dva zatím neznámí maskovaní pachatelé přepadli v sobotu zlatnictví ve Šternberku na Olomoucku. Odnesli si odtud větší množství zlata. Policie po nich pátrá a žádá případné svědky o pomoc.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Někdy v době od 8:30 do 8:45 hodin vpadli do obchodu dva maskovaní muži, vysocí 180 a 190 cm, oba štíhlé postavy, s kuklou na hlavách a oblečeni do tmavých šatů,“ řekla Právu v neděli krajská policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Při přepadení si podle ní obsluha pouze všimla, že na ni muži míří rukou. Bohužel si však již nevšimla, jakou zbraň v ní drželi. „S sebou si pachatelé odnesli větší množství zlata s dosud neustanovenou výší škody,“ uvedla mluvčí.

Po přepadení, které trvalo pouze několik minut, odjeli podle ní lupiči z místa vozidlem tmavé barvy typu combi. Policie přitom žádá o pomoc při pátrání po nich. „Pokud byl některý z občanů svědkem této události a mohl by pomoci při vyšetřování, prosíme, aby se ohlásil na tísňovou linku 158,“ dodala Neubauerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám