Hlavní obsah

Lupiče s nožem vyhnala čerpadlářka na Královéhradecku násadou od smetáku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Město

S nepořízenou a navíc zbitý utíkal na Královéhradecku lupič, který se pokusil přepadnout obsluhu benzínové stanice. Útočník vytáhl nůž, zaměstnankyně benzínky ale měla pro strach uděláno a hnala ho z prodejny násadou od koštěte navzdory tomu, že ji pořezal. Incident zachytila bezpečnostní kamera. Policie po podezřelém pátrá.

Loupežné přepadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

Zatím neznámý muž v úterý krátce před 11. hodinou přišel na benzínovou stanici v Novém Městě u Chlumce nad Cidlinou.

„S nožem v ruce měl po obsluze požadovat vydání peněz. Žena kasu pomocí násady ubránila, přičemž ji muž nožem poranil na ruce a poté z místa uprchl,“ informovala ve středu o případu mluvčí policie Iva Kormošová.

Osmačtyřicetiletou čerpadlářku zdravotníci přepravili do nemocnice. Škoda na majetku nakonec žádná nevznikla.

Statečná prodavačka vyhnala pěstmi ozbrojené lupiče z obchodu v Brně

Krimi

Při následující pátrací akci, do které se zapojily tři desítky policistů včetně policejního psa a vrtulníku, se muže najít nepodařilo.

Vyšetřovatelé z videozáznamů zjistili, že se muž objevil na benzínce již zhruba hodinu před samotným přepadením, po kterém utekl směrem k obci Stará Voda, odkud mohl odjet autem.

Sbal si lísteček a běž pryč. Obsluha kasina v Praze se lupiče s nožem nebála

Krimi

Policie v souvislosti s případem hledá 160 až 165 cm vysokého muže s hnědými vlasy. Při přepadení měl na sobě červenou zimní bundu s kapucí, maskáčové kraťasy a bílé tenisky. Na obličeji měl respirátor, v ruce držel kuchyňský nůž a igelitovou tašku žlutobílé barvy.

Foto: Policie ČR

Neúspěšné přepadení benzínky na Královéhradecku

„Žádáme veřejnost o pomoc. Kdo muže na videozáznamu pozná nebo by mohl podat jakoukoli informaci k případu, ať zavolá na linku 158,“ dodala mluvčí s tím, že za loupež hrozí podezřelému až desetileté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám