Hlavní obsah

Sbal si lísteček a běž pryč. Obsluha kasina v Praze se lupiče s nožem nebála

Praha

S nepořízenou odešel z jednoho z kasin v Praze muž, kterého bezpečnostní kamera zachytila, když po obsluze žádal peníze s varováním napsaném na papírku. Když ho pracovnice poslala pryč, vytáhl na ni nůž, což ale ženu k vydání hotovosti rovněž nepřimělo. Policie po muži pátrá.

Přepadení kasina v LetňanechVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v kasinu v ulici Třinecká v pražských Letňanech již počátkem července, podezřelého muže se ale dosud nepodařilo vypátrat, policie se proto nyní obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc s jeho ztotožněním.

Muž v kšiltovce a s rouškou na ústech přišel k barovému pultu a pracovnici nejdřív předložil papírový lísteček se vzkazem „Dej mi peníze a nic se ti nestane!”.

„Žena muži papírek vrátila a požádala ho, aby odešel pryč. Podezřelý ale přitvrdil. Vytáhl z kapsy kalhot kuchyňský nůž a opakovaně po ní požadoval hotovost. Naštěstí se žena v provozovně nenacházela sama a zavolala o pomoc,” informovala ve středu o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová s tím, že se muž vylekal a vzápětí utekl.

Vedle mačety a nožů ležely sonety. Recidivista se po přepadení skrýval v chatce

Krimi

Podezřelého zachytily bezpečnostní kamery. Podle svědectví se jednalo o zhruba 165 cm vysokého muže ve věku kolem 30 až 35 let, silnější postavy a snědší pleti. Kromě kšiltovky a roušky na sobě měl modré tričko a tepláky.

Kriminalisté případ vyšetřují jako loupež, za což v případě soudu hrozí až desetileté vězení.

Foto: Policie ČR

Přepadení kasina v Letňanech

„Pokud muže na záznamu poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se, prosím, na linku 158,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám