Hlavní obsah

Lupič v Ostravě kopl ženu do hlavy, aby pustila kabelku

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po brutálním lupiči, který v polovině července přepadl čtyřiačtyřicetiletou ženu, kopl ji do hlavy a ukradl jí kabelku, pátrají ostravští kriminalisté. Násilníkovi hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté v Ostravě pátrají po lupiči, který napadl a okradl ženu o kabelkuVideo: Policie ČR

 
Článek

K útoku došlo 16. července okolo 23.40 hodin na Mariánskohorské ulici v Moravské Ostravě.

„Muž zezadu přistoupil k poškozené, uchopil její kabelku, kterou se jí snažil strhnout z ramene. To se mu však nedařilo, neboť se žena bránila,“ popsal policejní mluvčí Richard Palát.

Lupič nakonec povalil svou oběť na zem a snažil se jí kabelku vytrhnout. Nakonec ženu kopl do hlavy. „Když se rozpřáhnul nohou k dalšímu kopu, napadená ze strachu kabelku pustila a pachatel s ní utekl neznámo kam,“ uvedl Palát. Dodal, že pachatel odcizil ženě osobní doklady, finanční hotovost a mobilní telefon. Celková škoda přesahuje 16 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Policisté v Ostravě pátrají po lupiči, který napadl a okradl ženu o kabelku

Podle oběti se jednalo o muže ve věku kolem 20 let, vysokého asi 165 centimetrů, hubené postavy. U sebe měl velký černý batoh. „Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je muž zachycen,“ řekl Palát.

Policisté žádají svědky, kteří by mohli přispět ke zjištění totožnosti muže, aby kontaktovali kterékoliv obvodní oddělení Policie ČR, bezplatnou linku 158 nebo zavolali na telefonní číslo 974 726 797 (795).

Reklama

Výběr článků

Načítám