Hlavní obsah

Lupič přepadl v pravé poledne prodejnu na Chebsku, hledá ho policie

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doubrava

Necelých osm set eur, tedy zhruba dvacet tisíc korun si odnesl dosud neznámý lupič, který v pátek v pravé poledne přepadl prodejnu v Doubravě u Aše na Chebsku. Policie po pachateli loupežného přepadení pátrá.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení prodejny na ChebskuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Loupežného přepadení se měl dopustit dosud neznámý maskovaný pachatel, jenž byl přibližně 180 cm vysoké postavy a byl oblečen do teplákové soupravy s kapucí tmavé barvy. V ruce měl držet krátkou střelnou zbraň, kterou mířil na obsluhu prodejny a požadoval po ní vydání peněz,” sdělila v pondělí mluvčí policie Zuzana Týřová.

„Prodavačka mu z obavy o svůj život a zdraví vydala necelých 800 eur a muž poté utekl z prodejny pryč. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob,“ dodala mluvčí, která rovněž vyzvala případné svědky, aby se ozvali policii na linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

„Dále žádáme řidiče vozidel, kteří mají ve svých vozidlech kamerové zařízení a projížděli v danou dobu tímto místem, aby se i oni přihlásili na linku 158. Jejich kamerové záznamy by taktéž mohli přispět k objasnění tohoto případu,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám