Hlavní obsah

Lupič pořezal chodce nožem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na páteční noc zřejmě ještě dlouho nezapomene devětačtyřicetiletý muž z Prahy. V ulici Jabloňová v Praze 10 ho přepadl dosud neznámý pachatel, který se jej pokoušel okrást. To se mu ale nepodařilo, a tak jej pořezal na ruce a utekl. V neděli o tom informovala policejní mluvčí Eva Miklíková.

Foto: Martin Němec

Juniorský pár Daniil Peleshkey x Martina Nela Němcová si z Pradubic odvezl dva tituly Mistrů ČR (standard a kombinace)i titul vicemistra v latině.

Článek

"Devětačtyřicetiletý muž prokázal velkou dávku odvahy," uvedla Miklíková. Neznámý pachatel, který jej přepadl jen několik minut před půlnocí, po něm požadoval peníze a mobilní telefon. To ale dotyčný odmítl, a tak se mu lupič pokoušel vytrhnou z ruky jeho tašku.

Přitom jej povalil na zem, vytáhl nůž a snažil se jej bodnout do ruky. Poškozený si ale nakonec své věci ubránil a vyvázl s lehce pořezanou rukou.

Po pachateli pátrají policisté. Hledají muže kolem pětadvaceti let, který má střední, asi 175 cm vysokou postavu a kulatý obličej. Na sobě měl v době činu tmavou tříčtvrteční bundu a na hlavě tmavou pletenou čepici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám