Hlavní obsah

„Lidské bytosti“ soudí za zvrácené praktiky s dětmi i se psem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výslechem obžalovaných pokračovalo v úterý před ústeckým krajským soudem hlavní líčení v případu dlouhodobého sexuálního násilí muže a ženy na jejím vlastním nezletilém synovi. Žaloba je viní ze znásilnění, zoofilie, přechovávání omamných látek a dalších skutků. Žena se hájí tím, že šlo o zdravotní terapii. Hrozí jim až 12 let vězení.

Foto: Karel Otcovský, Novinky

Obžalovaný pár před soudní síní

Článek

„Nesouhlasím s tímto procesem, cítím se v plném rozsahu nevinná,“ zopakovala v úterý žena. Při pondělním zahájení procesu prohlásila, že je svobodná lidská bytost. Stejně se v úterý při výpovědi označil její partner, který podle obžaloby sexuální aktivity fotil či nahrával a přitom masturboval.

Trestné činy se týkají období let 2012 až 2016, kdy žena žila v domě v obci na Lounsku s druhem a nezletilým synem. Obžalovaní začali s praktikami, když bylo dítěti sedm let.

„Ve spise se objevují expresivní výrazy jako zavrženíhodná věc s tím, že mým záměrem bylo někomu ublížit pro vlastní uspokojení, což není pravda, protože sex lze posuzovat i z filozoficko-zdravotně-terapeutického hlediska, žádné osobní záměry v tom nebyly,“ zaznělo během výpovědi.

Soud poslal „živou bytost“ na pět měsíců do vězení za jízdu bez řidičáku

Krimi

S partnerem prý po dlouholetém studiu tantrických a jiných filozofií došli k závěru, že sexualitu, pokud se koná s informovaným souhlasem dotyčného, lze využít ke zdravotním účelům. „Člověk je zdravější, inteligentnější,“ uvedla s tím, že synovi vše vysvětlili a měli jeho souhlas. Odmítla, že by sex se synem provozovala k ukojení svého pohlavního pudu.

Syn byl podle ní nemocný, chtěli ho vyléčit, močení do úst, označované obžalobou za pissing, žena sama popsala jako urinoterapii. „Jakákoliv sexuální aktivita zvyšuje potenci člověka,“ řekla.

Chtěla prý vyléčit nemocného syna

Připustila, že neví, odkdy je sex legální a že je incest trestný. „Chtěla jsem mu poskytnout to nejlepší. Měla jsem pocit, že se mu to líbí,“ vypověděla.

Žena si podle svých slov už na některé věci nepamatuje. „Partner má obrovské znalosti v tom oboru, tak nás podporoval, abychom urinoterapii prováděli. Občas si vyžádal, abych mu počůrala záda, protože mu to pomáhalo na bolesti zad po úrazu. Uriny je omezené množství, je vzácná,“ řekla mimo jiné.

Poškozený zase musel podle obžaloby močit na svou matku. To prý po něm požadovala z preventivních zdravotních důvodů. „Vše jsme mu předem vysvětlili, nic jsme nedělali proti jeho vůli,“ zdůraznila žena.

Obžalovaní využívali k uspokojení svých sexuálních potřeb podle obžaloby také psa. „Snaha byla jemnými způsoby přimět zvíře, aby ejakulovalo a aby se sperma mohlo použít ke zdravotním účelům,“ vypověděla žena s tím, že se domnívá, že se to psovi líbilo a že to vyžadoval.

Zoofilie se účastnila ještě další žena, její případ soud projednává samostatně.

Italský soud odebral manželům rodičovská práva. Pro syna odmítali krev očkovaných

Evropa

K sexuálním aktivitám zneužili podle státní zástupkyně také dvouměsíčního vnuka obžalované. „Pokusila jsem se zachytit jeho moč z tohoto důvodu, protože dětská moč není zatížena jako dospělá, má ozdravné účinky pro organismus. Když jsem ho přebalovala a viděla jsem ho, že zrovna močí, tak jsem byla zvyklá ji pít,“ uvedla žena.

Hledali jsme příčinu jeho pomočování a snažili se mu pomoct. Učili jsme ho pít moč přímo ze zdroje, aby nebyla ničím kontaminovaná
obžalovaný

Obžalovaná v úterý zopakovala, že se cítí být potrestána už tím, že jí soud odebral rodičovská práva.

Co se přechovávání omamných látek týká, konopí podle ženy používal muž k výrobě masti na bolesti zad. Semena jedovatého durmanu, která se našla při domovní prohlídce, podle obžalované dostali už před lety, chtěli pěstovat botanickou raritu.

Také obžalovaný zdůraznil, že nic nečinili bez souhlasu poškozeného. „Hledali jsme příčinu jeho pomočování a snažili se mu pomoct. Učili jsme ho pít moč přímo ze zdroje, aby nebyla ničím kontaminovaná. Nebylo to ale jen o urině, ale také o přenosu energetických zdrojů,“ líčil.

Na otázku soudce, proč tuto aktivitu fotil a natáčel, odvětil, že fotí vždy všechno. Na ostatní otázky odpovídal neurčitě. Často filozofoval, opakovaně kritizoval státní systém a podle něj nemocnou společnost.

Praktiky se synem podle ženy skončily, když mu bylo asi dvanáct let, protože se přestal pomočovat. „Byl vyléčený,“ řekla.

Proces bude pokračovat výpověďmi předvolaných svědků a poškozeného.

Děsivá vražda na Svitavsku: Pálení kostí strašně smrdělo. V noci mě chodí strašit, líčil obžalovaný

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám